KONTAKTUPPGIFTER 

 Telefon: +46 -733 97 97 49

E-post: info@adamsbro.se

Företagsinformation Namn: Deep Home AB Organisationsnummer: 559096-9308

Bank: Handelsbanken Postadress: Adamsbro Kullen 1

50496 Bredared Sverige  

Om oss

Hästgården Adamsbro är namnet på en en liten hästgård från 1900-talet, vackert belägen på ”Kullen i Adamsbro”, precis i kanten avRya Åsar naturreservat utanför Borås.
Adamsbro har den typiska 1900-talsstilen med traditioner av generationsboende. Adamsbro är ett livsstils koncept för ditt hem. Inspirationen är hämtad från natur, gårdsliv och kärleken till hästarna.
Adamsbros kollektioner andas EquestrianLifestyle.
Färger, material och detaljer är hämtade från den traditionen, men alltid med en modern twist.Vi tror att det finns människor över hela världen, i alla länder, som precis som vi uppskattar denna livsstil.
Adamsbro erbjuder ett väl genomtänkt helhetskoncept för ditt hem.Fingertoppskänsla och öga för detaljer är viktigt för oss.Vi värdesätter kvalitet i allt från design till val av material.
Sortimentet består av kuddar, plädar, mattor, lampor, småmöbler och dekoration. Design, färger och material är skapade för att kombineras. Vi guidar med olika inriktningar så att du lätt hittar din personliga stil, vare sig du bor på landet eller i staden.
Välkommen att upptäcka Adamsbro.
Bli återförsäljare Varmt välkommen att kontakta oss om du vill sälja Adamsbro i din butik. Vi älskar nya samarbeten och möten. Kontakta oss via mail och skickar vi vår prislista .Berätta om din butik, var ni finns och ange gärna web-adress eller era sociala medier konton. info@adamsbro.se
Press 
Fri tillgång till nedladdning av bilder till press och återförsäljare.Frilagda produktbilder samt miljöbilder.Kontakta oss om du önskar ytterligare bildmaterial,vi hjälper dig att hitta det ni söker. info@adamsbro.se