ÅNGERRÄTT Din ångerrätt gäller under 14 dagar och skall meddelas oss via e-post på info@adamsbro.se.

I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig.Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan. Du har ingen ångerrätt om förseglingen brutits på en vara. När du utnyttjat din ångerrätt: Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den.Du får inte använda den,men naturligtvis försiktigt undersöka den.Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

RETUR Så här gör du en retur:

1. Kontakta vår kundtjänst via mail eller på telefon och be om en returfraktsedel.

Du kan som alternativ fylla i Konsumentverkets standardformulär för att uttöva din ångerätt. Var noga med att uppgifterna är korrekta och tydliga.

2. Förpacka varan ordentligt, använd den ursprungliga produktförpackningen samt ett skyddande transportemballage, likvärdigt det som varan levererades i till dig. Glöm inte att packa i retursedel.

3. Returnera varan till Adamsbro med hjälp av den returfraktsedel ni fått skickad till er.  När du utnyttjar din ångerrätt står du som kund alltid för returfrakten. Returfrakten justeras i samband med återbetalningen av dina pengar. Returer sker vanligtvis på samma sätt som varan transporteras till er. Undantag kan ske om ni önskar att returnera enbart en del av er beställning.  Återbetalning görs så snart som möjligt och senast inom 14 dagar från det att vi mottagit och registrerat din retur på vårt lager.

REKLAMATION Vi garanterar att de varor som skickas från oss är hela och felfria varor. Skulle någon skada skett under leveransen ber vi dig kontakta oss så står postombud för reklamationskostnad och vi tillhandahåller ny, felfri vara.

KONTAKT & RETURSÄNDNING Adamsbro Adamsbro Kullen 1 50496 Bredared